fbpx
  • Mobil: +47 951 23 675
  • anneli@aylanordic.no
  • Tiurveien 12, 4879 Grimstad

Om oss


Ayla Nordic gir tjenester innen karriereveiledning, rekruttering og digitale jobbsøkerkurs. 

image

Vår misjon


Vi vil bidra til bedrifters og menneskers suksess, ved å gjøre kompetansen som finnes, synlig for bedriftene på Sørlandet og for de som besitter den.

image

Vår visjon


Vi vil bidra til at kandidater og bedrifter som trenger hverandre også finner hverandre. Å bidra til andres suksess, er vår suksess.

image

Vårt formål


Vi dekker våre kunders behov for kompetanse på på kortere og lengre sikt og veileder mennesker på deres karrierevei.

image

Våre verdier


Mosaikk: Modig, overraskende, stolt, ansvarsfull, ivrig, kvalitetsbevisst og kunnskapsrik

Vårt team

Vår tilnærming

Ayla Nordic

Hvordan finner vi ressurser til deg? Alle kan lyse ut en stilling på finn.no, gjennomføre intervjuer og matche mellom stilling og kandidat. (Les mer...)

Innleie av medarbeidere

2019 fikk vi nye regler for utleie av medarbeidere. Endringene innebærer blant annet at arbeidstaker skal ansettes fast. (Les mer...)

Karriereveiledning

Som rekrutterer og leder gjennom mange år, har jeg kunnskap om jobbsøking og intervjuprosesser. Jeg kjenner godt til frustrasjonen mange kjenner når de ikke får jobben de ønsker seg. (Les mer...)

Bemanning

History
2017

En ny måte å drive bemanning

Jobbkretser er både arbeidsgiver og samarbeidspartner for Ayla Nordic. De tar seg av alt "kontorarbeid" og følger opp regelverk på en god måte. Jobbkretser betaler ut lønn, forsikringer, rapporterer til A-meldingen, avsetter feriepenger, tar seg av sykemeldinger, pensjon, skatt og mye mer.

History
2017

Bemanningsinformasjon

Bemanningsinfo er en informasjonsside til alle bemanningsbyråer, innleiere og medarbeidere. Med målsetning om en trygg og sikker arbeidshverdag for alle parter, er denne siden ment å gi nødvendig og oppdatert informasjon.

History
2017

Logg inn/Registrer deg

Her kan du registrere deg eller logge deg inn på din side.

Coaching i Ayla Nordic

Coaching i Ayla Nordic

Coaching handler om å utvikle mennesker. Det er en positiv og målorientert samtale som fokuserer på at individet selv tar…

Les mer
Rekrutteringsprosessen

Rekrutteringsprosessen

Vår rekrutteringsprosess er veldig fleksibel, ut fra bedriftens ulike behov og ønsker. Vi har likevel laget et forslag som fungerer…

Les mer