fbpx
  • Mobil: +47 951 23 675
  • anneli@aylanordic.no
  • Tiurveien 12, 4879 Grimstad

Modig; vi vil våge det andre ikke tør. Mot vil skinne gjennom vår entreprenørånd og skaperglede, i møte med andre mennesker, kulturer og kunnskaper. Vi skal si hva vi mener og handle ut fra det vi mener er rett.

Overraskende; vi vil være ekte, direkte og annerledes og inspirere og overraske med våre ideer, innspill og ønsker

Stolt; vi vil være stolte av det vi får til og vi vil gjøre andre stolte, både kolleger og samarbeidspartnere. Vi vil feire våre seire i fellesskap, takknemlighet og glede.

Ansvarsfull; vi skal vise ansvar for oss selv, vårt selskap og de resultatene vi skaper sammen med andre. Vi skal ta ansvar for de fotavtrykk vi etterlater oss på jorda og i andres hjerter.

Ivrig; Vi skal være samfunnsbevisste og engasjerte i kultur, arbeidsliv, politikk, miljø og rettferdighet. Å være ivrig og engasjert i det som skjer fjernt og nært, er viktig for vår identitet og tilhørighet. Vår iver skal inspirere andre og skape endringer.

Kvalitetsbevisst; i det sekundet vi tar valg som går på bekostning av kvalitet har vi tapt. Vi vil at våre medarbeidere og samarbeidspartnere skal bli positivt overrasket over hva de får igjen for pengene. Vi vil gjøre vårt beste for å levere bedre enn forventet og vi vil etterstrebe det utmerkede i alt vi gjør.

Kunnskapsrik; Vi elsker kunnskap og læring og vi skal elske å dele kunnskap med andre. Arbeidsmarkedet endres fort og vi vil gjøre vårt ytterste for å holde oss oppdatert.